با گسترش استفاده مردم از اینترنت، بازاریابی وارد عصر تازه ای شده است. و امروزه کمتر کسب و کار موفقی را میتوان پیدا کرد که بخش مهمی از بازاریابی خود را از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی پیگیری نکند. از ایجاد کانال های تلگرامی و پیج های اینستاگرامی گرفته تا طراحی وب سایت دفتر وکالتی و فعالیت در بستر وب. همگی از روش های بازاریابی اینترنتی هستند. ولی طراحی سایت برای دفتر وکالت به دلیل آنکه مردم تمایل بیشتری به جستجو در موتورهای جستجو نشان می دهند، بازدهی بهتری دارد.
ارائه خدمات حقوقی با استفاده از روش های قدیمی و حضوری دیگر کارآمد نیست. و بسیاری از افرادی که به مشاوره حقوقی نیاز دارند، ترجیح می دهند که کارهای خود را به صورت آنلاین پیگیری کنند. و با مشاوران حقوقی و وکلا در ارتباط آنلاین باشند.
متاسفانه بسیاری از وکلا از مزیت و امکاناتی که طراحی سایت اختصاصی دفتر وکالت می تواند برای آنها در پی داشته باشد، آگاهی ندارند. و با همان روش قدیمی و به صورت حضوری کسب درآمد می کنند. در حالی که دفاتر وکالتی که دارای بخش آنلاین و اینترنتی هستند، علاوه بر پذیرش حضوری افراد در دفترشان، با استفاده از سامانه اینترنتی خود روز به روز تعداد مراجعه کنندگانشان را بیشتر می کنند.
کمترین مزیتی که طراحی سایت وکالت می تواند داشته باشد. معرفی و گذاشتن رزومه و برنامه کاری و نمایش آن برای کاربران است. که به مخاطبان کمک می کند وکیل مناسب را انتخاب کنند. به جز این مورد، مزیت های دیگر طراحی سایت دفتر وکالت به شرح زیر هستند:
شما به عنوان وکیل میتوانید با طراحی و ساخت وب سایت برای دفتر وکالت خود برندسازی کنید که نوعی بازاریابی موثر محسوب میشود. درون سایت رزومه و مشخصات و خدمات حقوقی وکالت خود را قرار می دهید و مخاطب نام و نام خانوادگی شما را در ذهن به خاطر میسپارد.
با طراحی وب و ساخت وب سایت وکالت یا طراحی وب سایت حقوقی، روند پذیرش مراجعه کنندگان سریع تر و راحت تر انجام میشود. و میتوانند به صورت اینترنتی نوبت بگیرند.
بسیاری از افرادی که نیاز به مشاوره حقوقی دارند، در بستر اینترنت به دنبال وکیل آنلاین هستند. تا بتوانند مشاوره در مورد مسئله حقوقی خود دریافت کنند. به همین دلیل، از دیگر مزیت های طراحی وب سایت دفتر وکالت، ارتباط آنلاین با ارباب رجوع است. که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه شما و مخاطب می شود.
طراحی وب سایت برای دفتر مشاوره حقوقی باید دارای امکانات و بخشهای مختلفی باشد که به شرح زیر هستند :
امکان پرسش و پاسخ در سایت مشاوره حقوقی، مهم ترین بخشی است که در این زمینه باید داشته باشد. شما با قرار دادن بخش پرسش و پاسخ توسط کاربران، این امکان را برای مشتریان فراهم میکنید که سوالات خود را بپرسند. و سایر مخاطبان نیز از مشاوره ها و پاسخ های شما بهره مند شوند.
در سایت طراحی شده برای وکالت و مشاوره حقوقی، باید بخش پرداخت آنلاین هزینه مشاوره راه اندازی شود. تا مخاطب بتواند به درگاه ایمن پرداخت هزینه متصل شود. و هزینه مشاوره وکالت را به صورت آنلاین بپردازد.
شما با انتشار اخبار و مقالات مرتبط با مسائل مشاوره حقوقی به افزایش مخاطبین کمک میکنید. و از طرفی برای سئو و بهینه سازی سایت خود در موتورهای جستجو و رسیدن به نتایج اول جستجو، مهم است که در مورد موضوعات مختلف حقوقی در سایت محتوا داشته باشید. تا کاربران با سرچ هر یک از موضوعات، شما را در نتایج اول جستجوی خود ببینند.
بخش تماس با ما و درباره ما نیز دو بخش جدا نشدنی از هر سایتی هستند. و شما برای جلب اطمینان مخاطبین خود، باید در قسمتی از سایت آدرس دفتر یا شماره تماس خود را قرار دهید. و در بخش درباره ما در مورد خودتان، سابقه کاری و تخصصی که دارید توضیح دهید. تا کاربران شناخت اولیه نسبت به شما و حوزه فعالیتتان داشته باشند. پس سعی کنید این بخش را خیلی عالی طراحی کنید.
در طراحی سایت دفتر مشاوره حقوقی و وکالت صفحه ای برای نظر سنجی باید در نظر گرفته شود. تا کاربران بتوانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق این صفحه مطرح کنند. با داشتن یک نظر سنجی میتوانید نیاز های کاربران را دریافت کنید. و اگر خدمات یا صفحه ای مورد نیاز باشد اضافه کنید. و یا اینکه بازخورد کاربران نشان می دهد که چه قدر کار شما درست بوده است.
با طراحی بخش گفتگوی مستقیم، کاربران میتوانند در هر ساعتی از شبانه روز با کارشناسان مشاوره حقوقی شما در ارتباط آنلاین باشند. راه اندازی و ساخت سایت دفتر وکالت برای کسب و کار حقوقی بسیار پر مزیت و پر درآمد است. و یک گزینه عالی برای بازاریابی مشاوران حقوقی و وکلا می باشد. اگر قصد طراحی سایت دفتر وکالت برای خود را دارید. مطالب این صفحه برای شما مشاوران حقوقی و وکلای عزیز تهیه شده است. تا اطلاعات جامعی را راجع به ساخت و راه اندازی دفتر وکالت آنلاین خدمتتان ارائه کنیم.
در طراحی وب سایت وکیل نیاز به صفحه خدمات نیز میباشد. تا مخاطبین وارد شده به سیستم مشاوره حقوقی بدانند که شما دقیقا چه خدمات و چه نوع مشاوره های حقوقی را در زمینه های مختلف، ارائه می دهید.
با ساخت وب سایت، صفحه خدمات مشاوره حقوقی خود را به چند زیر مجموعه تقسیم کنید. تا کاربر راحت تر بتواند بخش مورد نیاز خود را پیدا کند. (زیر مجموعه ها مثل مشاوره خانواده، مشاوره طلاق، مشاوره جرایم فضای مجازی و دفتر وکالت اختیاری)
برای کاربران خود یک فرم درخواست مشاوره طراحی و ایجاد کنید تا بتوانند سریع تر با شما ارتباط برقرار کنند.
موارد زیر برخی از فاکتورهای تاثیر گذار در قیمت طراحی سایت ویژه مشاوره حقوقی هستند. وب آوران با در نظر گرفتن امکانات مورد نیاز وکلای عزیز بهترین وب سایت را با تخفیف ویژه طراحی و راه اندازی می کند.
وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوای رایگان است که بسیاری از سایت ها از این سیستم استفاده می کنند. وردپرس به دلیل هزینه کمتر و امکانات متنوعی که در اختیار کاربران قرار می دهد، بسیار پر کاربرد و کار با آن نیز بسیار آسان است. همچنین به دلیل امنیتی که وردپرس برای شما فراهم میکند، طراحی سایت با وردپرس گزینه مناسبی برای طراحی سایت حقوقی است.
اگر وکیل یا مشاور حقوقی هستید، با راه اندازی کسب و کار اینترنتی میتوانید تجربیات و خدمات خود را با کاربران و مشتریان در دنیای مجازی به اشتراک بگذارید. و بدین طریق مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کنید. ایجاد وب سایتی که کاربر پسند باشد، باید اولویت اصلی شما باشد. و باید به طراحان سایتی مراجعه کنید که از تجربه و مهارت لازم برای اجرای سیستم مشاوره حقوقی برخوردار هستند و دارای نمونه کارهای موفق می باشند.
وب آوران با بیش از 10 سال تجربه در زمینه طراحی سایت، در این راه همراه شماست. و تیم متخصص این مجموعه، با طراحی درست و حرفه ای وب سایت دفتر وکالت جهت ارائه مشاوره مسیر کسب درآمد شما را هموار تر میکند. همچنین پس از اجرای پروژه، برای سئو و بهینه سازی آن نیز می توانید به متخصصان سئو وب آوران اعتماد کنید.
برای دیدن نمونه کارهای وب آوران میتوانید به صفحه نمونه کارها کنید. و در صورت تمایل به سفارش طراحی وب سایت نیز جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.